Post uit … China!

blog 002Normaal krijg ik post uit Nederland, of soms België, maar laatst kreeg ik post uit een land wat niet eens een beetje in de buurt ligt, namelijk; China! Via Instagram kreeg ik contact met  Chinees meisje, en toen hebben we adressen uitgewisseld. Ik stuurde haar een brief (met wat leuke dingetjes erbij), en ik kreeg er iets leuks voor terug! Het was al 3 maanden geleden dat ik mijn brief stuurde, dus ik was het eigenlijk een beetje vergeten. Maar naar China is natuurlijk veel verder, dus dan duurt het ook langer. Vandaag laat ik jullie de ‘snail mail’ zien, die ik uit Shanghai kreeg!

blog 001De envelop. (ik ben verschrikkelijk slecht in adressen weg photoshoppen, wat gebruiken jullie daarvoor? Paint duurt me te lang, haha)

blog 008Hoe leuk ziet dit er uit?

blog 009Leuke postzegel!

blog 002Dit was dus uiteindelijk de inhoud van de envelop. Wat er in zat;

blog 004Twee Rilakkuma kaarten. Ik vind Rilakkuma zo schattig! We schreven elkaar ook een kaart, het verhaal staat op de rechter kaart.

blog 005Dit stond erop!

blog 003Vier schattige kaartjes, en 3 Chinese poppetjes, waarvan je de armen kunt bewegen.

blog 006En nog een leuk foldertje over Shanghai, en een stickervelletje van Hello Kitty!

Heb jij ooit post gehad uit het buitenland? 

Advertenties

14 gedachtes over “Post uit … China!

 1. oo superleuk!!
  ik schrijf ook met mensen uit een ver land: indonesie, Amerika, engeland, finland, portugal en duitsland, heel goed voor je engels en superleuk om een andere cultuur te ontdekken!
  xx Suzan

 2. Wow dat is echt ver! Wat gaaf 🙂 Leuke spulletjes zitten er ook bij, de kaart is echt heel schattig. Ik bedenk me net dat ik jou al heel lang niet meer heb teruggeschreven, het spijt me! Ik was het helemaal vergeten door school. Misschien dat je binnenkort weer iets krijgt 😉

 3. Wauw, wat super leuk en speciaal 🙂 Ik had vroeger wel altijd mailcontact met mensen uit het buitenland en ik had ook een penvriendin in italië, helaas is dat weer gestopt ;(.

  liefs,
  Femke

 4. Aww, ik wilde vroeger altijd penvriendinnen enzo, maar heb er uiteindelijk maar eentje gehad en dat contact is vrij snel verwaterd.. Helaas heb ik er nu niet echt de tijd voor (en postzegels zijn duur als je ze zelf moet betalen!).

Heb je een tip, of wil je gewoon een leuke reactie achter laten?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s