Mijn stempels staan op Pinterest!

stempelsVandaag even een ander bericht dan jullie gewend zijn op zondag, ‘My life in pictures’ heeft wat vertraging! Ik heb mijn nieuwe mobiel (samsung galaxy s3), en ik heb een sim kaart nodig om mijn foto’s op mijn computer te zetten, maar, je raad het vast al; die heb ik nog niet! Ik hoop dat ik hem begin volgende week op mijn blog kan zetten, maar dat kan ik helaas nog niet beloven.

Daarom ben ik een paar dagen geleden aan de slag gegaan (ik heb ze gisteren avond allemaal geupload in Pinterest, en nog even snel een blogpost geschreven!), ik wilde dit namelijk al best lang doen, mijn stempels één voor één fotograferen! Ik heb de stempels die ik een jaar geleden (toen ik net begonnen was) niet op de foto gezet, want man, toen kon ik er nog weinig van 🙂

Ik vond het iets te veel werk om ze op mijn blog te zetten (uiteraard op de ‘Door mij gemaakt’ pagina 😉 ), dus heb ik ze op Pinterest gedownload, omdat ze met mijn nieuwe mobiel gemaakt zijn, kon ik ook niet anders. Helaas zat het licht niet echt mee, er kwam net een grote wolk voorbij. Maar dat stond me niet in de weg, ik heb mijn stempels stuk voor stuk gestempeld, en gefotografeerd! Ik heb het nog aardig in volgorde op Pinterest gezet, zodat je kunt zien wat ik maakte toen ik net begonnen was, en wat nu. Ik ben behoorlijk vooruit gegaan, haha. Als ik nu weer stempels bij maak, zal ik ze weer op mijn Pinterest zetten, dus je kunt op de hoogte blijven door me te volgen! KLIK HIER. Het board met mijn stempels staat helemaal onderaan, dus je moet even naar beneden scrollen.

Omdat deze post inmiddels behoorlijk wat tekst heeft gekregen, nog wat foto’s van Pinterest:stempels3stempels2stempels4Ik hoop dat jullie het niet erg vinden!

Advertenties

13 gedachtes over “Mijn stempels staan op Pinterest!

  1. Ik vind ze heel leuk, juist omdat ze zelfgemaakt zijn en niet perse helemaal recht.
    Moet je wat mee doen, workshops geven ofzo, heb je gelijk een leuke bijbaan!

  2. Wat heb je er veel! Leuk he, stempels maken?! Ik doe het ook, maar die van jou vind ik mooier 🙂 Dat fototoestel is prachtig. Ik ontdek je blog pas net, maar ik ga snel verder lezen hier.

Heb je een tip, of wil je gewoon een leuke reactie achter laten?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s