Paris Memories

IMG_6548

Gisteravond kreeg ik zomaar twee nagellakjes van mijn moeder! Ik dacht eerst dat ik het merk niet kende, maar na een tijdje kwam ik er achter, dat ik nog twee andere lakjes van dit merk had! De potjes zijn alleen verandert. Ik ga ze alle twee even reviewen voor jullie. Ze zijn trouwens allebei paars.

IMG_6549

 

Dit is de donkerste kleur, deze is een beetje metallic, al kun je het niet zo goed zien op de foto. De kleur heeft geen naam, er staat alleen op: #270. Hij dekt net als de eerste twee lakjes die ik van dit merk heb, niet meteen, je moet er twee flinke lagen op doen, en dan ziet hij er dus zo uit.

IMG_6550

 

Deze kleur is een stukje lichter, hij heeft wel iets weg van Lila, vind ik. Deze lakt ook in twee laagjes, en is nummer #268.

Dit waren de lakjes! Verder kan ik er niet zo veel over vertellen. Zoals ik jullie gisteren al vertelde, zou ik vandaag meteen uit school naar de Etos gaan, omdat ze een Miss Sporty actie hadden. Kwam ik daar aan, hadden ze hem niet! “Wij verkopen Miss Sporty niet”, zei een meisje dat daar werkte. “In andere Etos winkels zijn ze wel te koop.” Ja hoor tuurlijk, heb ik weer!

Advertenties

3 gedachtes over “Paris Memories

Heb je een tip, of wil je gewoon een leuke reactie achter laten?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s