Originails Plus

Nog een blogpost voor vandaag:)

Misschien hebben jullie er al van gehoord, de Originails actie van de Plus is begonnen! Na eindelijk die eeuwige voetbalplaatjes en jongensacties nu eindelijk een actie voor meisjes! Misschien had je al in de gaten dat ik het over nagellak heb:) Bij 10 euro krijg je een zegel, en bij 4 zegels kun je een gratis nagellakje gaan halen! En het is niet zo maar nagellak, het potje bevat namelijk een kwastje (dûh), en een nailart-pennetje! Superhandig dus:) Mijn spaarkaart was al erg snel vol, gewoon toevallig omdat mijn moeder aardig deed tegen het meisje achter de kassa:D. Dus ging ik met dit lekkere weer lopend, met mijn iPod, waar inmiddels al 100 nummers op staan, ik heb eindelijk een beetje door hoe iTunes werkt:), naar de Plus. Al snel was ik weer thuis, en heb ik, al kon ik echt niet wachten, nog even gewacht met het openmaken van het pakje, speciaal voor jullie:)

IMG_6519

Let niet op mijn prachtige nagels, ze moesten nodig gelakt worden;)

IMG_6520

Sorry, de foto is een beetje wazig:$ Hij is buiten gemaakt, en ik werd een beetje verblind door de zon:) Jullie kunnen het niet lezen, maar deze kleur het Baby Blue. Ik vind dit persoonlijk een hele mooie kleur, dus ik ben er best blij mee:)

IMG_6521

Zo zien mijn nagels eruit na het lakken:) Ik heb besloten ze knaloranje te doen, want we hebben natuurlijk binnenkort een nieuwe koning! Er zitten helaas wel behoorlijk wat nadelen aan de lak, al was dat ook wel voorspelbaar, met een spaaractie gaan ze natuurlijk niet nagellak van een goede kwaliteit maken, want dat kost te veel:(

Hier even de voordelen & nadelen op een rijtje:

Voordelen:

-veel verschillende kleurtjes

-het nailart-pennetje is echt handig

-droogt snel

Nadelen:

-kleur verkleurt snel als je hem op een andere kleur lakt (nailart)

-dop gaat snel van het flesje af

-de letters van de dop (Plus), en de tekst op het flesje zijn er na één keer gebruiken al vanaf

-flesje is best buigbaar

IMG_6523

Kijk: even om te bewijzen dat ik geen onzin klets:) Er staat nu PLU, haha, en de letters die op het flesje stonden, zijn al helemaal weg/vervaagd!

Maar ja, niet dat ik de actie wil afkraken, ik vind hem juist geweldig:)

Hebben jullie al Originails?

Advertenties

2 gedachtes over “Originails Plus

  1. Hi,

    Ik weet hoe, maar ikkan op een of andere manier niet het pennetje gebruiken. Bij het openmaken zat die naald/dop er nog op, dus die haalde ik eraf. Kneep ik in het flesje komt er niks uit. Heb gekeken of ie dicht zat, maar nee. Hoe kan ik toch het potje gebruiken?

Heb je een tip, of wil je gewoon een leuke reactie achter laten?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s