DIY sleutelketting!

Dankzij de hoe overleef ik, het nieuwe nummer, waar ik dus gisteren al over heb geblogd, ben ik echt op een leuk idee gekomen! Mijn tante had een sleutel, die niet goed meer in het slot paste, had ze hem bij ons laten liggen. Mijn vader had hem al weggegooid (dus moest ik hem uiteindelijk uit de prullenbak vissen, YES), maar ik kon hem natuurlijk nog goed gebruiken! Op internet stonden allemaal leuke dingen, die je kunt doen met sleutels! Ik heb uiteindelijk nog een ketting en een armbandje (van die actie van de etos toen) moeten slopen, maar het eindresultaat was echt leuk! Ik had dus eerst gewoon een saaie, zilveren sleutel, maar nu:

sleutel

De foto kon ik helaas niet groter krijgen, want dat kan niet op mijn iPod touch (denk ik, ik heb nog niet alles uitgezocht, of kan het wel?). Verder past de kleur totaal NIET bij mijn t-shirt van vandaag, maar het gaat even om het idee;)

Ik heb eerst de sleutel gelakt met de nieuwe pastelkleur van Essence (waar ik laatst ook over blogde; zie “Shoplog kruidvat en bloemenwinkel“, en daarna een armbandje die ik toch dubbel had, een een (beetje) kinderachtige Diddle ketting ontleed, (voor het lintje en het bedeltje), en toen was deze ketting er! Ik hoop dat jullie hem leuk vinden!

Vinden jullie dit een leuk idee om je oude (kapotte) sleutels te gebruiken?

Advertenties

2 gedachtes over “DIY sleutelketting!

  1. Hallo!
    Je hebt een leuke blog! ben er op gekomen dankzij je reactie bij teskuh… Leuke blog! Doe zo voort! Je bent beter als mij, je verdient nog meer views! (blog ook ongeveer 2 maand)

Heb je een tip, of wil je gewoon een leuke reactie achter laten?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s