All about blogging, Tag

Afbeelding

Hoe lang blog je al? Ahum, heel kort! Bijna één maand om precies te zijn, haha.

Hoeveel tijd per dag besteed je aan je blog? Ik denk echt wel minimaal een half uur per dag. Dat is dan statistieken checken, en kijken of er nieuwe berichten zijn (en zo ja, antwoorden maar!). En als ik een blogpost schrijf, ben ook wel minimaal een half uur bezig. Dus in totaal ruim een uur (of langer!).

Afbeelding

Weten mensen in je omgeving dat je blogt? Familie, vrienden en mijn klasgenoten weten dat ik een blog heb. Maar voor de rest; mijn blog bestaat net een maand, dus ik heb echt geen idee.

Hoeveel volgers heb je? Dit is ook weer een standaardantwoord;) Aangezien mijn blog pas een maand bestaat weten weinig mensen er nog van af. Via wordpress heb ik 2 volgers (:$), en via Bloglovin 1 (en ja, dat ben ik zelf:$). Volg me dus alsjeblieft, en klik op die Bloglovin button aan de zijkant!

Hoe kwam je op het idee om te gaan bloggen? Ik vind schrijven echt geweldig. (ik denk dat dat nu wel duidelijk is, aangezien mijn eerste boek binnenkort te koop is) Ik las in de hoe overleef ik over andere lezers die een blog bij hielden, dus toen ben ik daar even gaan kijken. Ik vond het echt heel leuk toen ik er eenmaal was! Ik wilde eerst eigenlijk een naggelak-beautyblog beginnen, maar ik heb al een nagellakaccount op twitter, met ruim 600 volgers (sorry dat ik zo weinig op twitter zit de laatste tijd!), dus dat vond ik een beetje saai. Ik durfde eerst ook eigenlijk geen persoonlijke blog te beginnen, omdat vrienden enzo er dan toch wel achter zouden komen. Maar ik heb het uiteindelijk toch gedaan, en de reacties waren (gelukkig) heel leuk!

Afbeelding

Wat vind je het leukste aan je blog? Dit vind ik een beetje een vage vraag. Wordt er bedoeld, wat ik het leukste vind van mijn blog, of de bloggen zelf? Okee, de vraag is heel duidelijk, maar ik vind hem toch een beetje apart, sorry. Ik zal hem maar even beantwoorden in de zin van: wat vind je leuk aan bloggen? want ik vind het een beetje raar om dat soort dingen te zeggen over mijn blog:$ Ik vind bloggen leuk omdat ik super veel van schrijven hou (sorry dat ik dit zo vaak zeg, maar het is gewoon zo!) verder vind ik het ook leuk als andere mensen het lezen, en het leuk vinden!

Waar haal jij je inspiratie vandaan? Misschien een raar antwoord, maar mijn inspiratie is er gewoon ineens. Net als voor mijn boek, het verhaal kwam gewoon naar boven geborreld!

Afbeelding

Heb je wel eens dat je geen tijd of zin hebt om te bloggen? En hoe los je dit op? Geen tijd komt vaak voor, al probeer ik dan gewoon tijd te maken:) Maar geen zin heb ik nog niet meegemaakt! Wel geen inspiratie;)

Ik hoop dat jullie de tag leuk vonden! Vergeten jullie niet nog een vraag te bedenken voor Q&A? (questions and answers)

Liefs, Eline

Foto’s van WeHeartIt

Advertenties

4 gedachtes over “All about blogging, Tag

Heb je een tip, of wil je gewoon een leuke reactie achter laten?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s