Boek!

Hèhè, daar ben ik dan eindelijk! Ik zat huiswerk te maken, maar ik kan met natuurlijk niet concentreren na het goede nieuws! Nieuwe lezers zullen waarschijnlijk geen idee hebben waar ik het over heb, daarom vat is alles even kort samen:)

Ik heb een boek geschreven! En vanmiddag was dus de grote dag, de uitgever (Boekscout Yo) was geïnteresseerd in mijn boek, en ik mocht dus naar Soest! Daar kregen we allemaal uitleg, en een beoordeling van je boek. Ze vonden mijn boek erg spannend, en er zaten maar weinig fouten in, dus heb ik een vast contract gekregen! Dat houdt dus in, dat ik de kleine foutjes nog moet verbeteren, en daarna wordt hij echt uitgegeven! YESSS!!!!! Ik ben zo blij! Mijn eigen boek! Lijkt het jullie nou leuk, om een promotiemail te krijgen, waarin je dus ziet waar mijn boek over gaat, een stukje over mij (Eline) en nog wat dingetjes, mail dan naar:

boekvaneline.hotmail.nl

Ik zou dan graag je e-mailadres willen hebben, want ik moet één dingetje voor de uitgever doen; 40 mailadressen van geïnteresseerden verzamelen! Jullie zouden me er enorm mee helpen:)

Afbeelding  Afbeelding

Even een fotootje vanuit Soest:)

Verder heeft mijn moeder (haha) gister een superleuke site ontdekt! Het is echt geweldig voor creatieve ideeën/inspiratie of andere dingen. Je moet een account maken, en dan kan je alle leuke foto’s die je ziet opslaan in een lookbook, die je dan weer sorteert op naam. Het is echt een geweldige site! Wil je hem bezoeken, dan is dit de link:

welke.nl (ik heb echt geen idee hoe je bij wordpress bijvoorbeeld een klik hier effect maakt, hebben jullie enig idee?)

En wat vinden jullie er trouwens van dat we, als we 1000 views hebben, ik een widget op mijn blog plaats, zodat jullie kunnen zien hoe vaak deze blog bekeken is?

Dat was de blogpost alweer voor vandaag!

Advertenties

10 gedachtes over “Boek!

Heb je een tip, of wil je gewoon een leuke reactie achter laten?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s