Van alles en nog wat

Hoi! Daar ben ik weer, voor vandaag. Een beetje laat dit keer, maar ik heb vanmiddag een film gekeken, wat achteraf niet zo handig was, en daarom moest ik wat langer door met mijn huiswerk.

Het weer is zwaar ***. Ik ga wat ik wilde zeggen niet dat op internet zeggen;) Het sneeuwde zelfs vanmiddag! Dikke vlokken:( Gelukkig bleef het maar heel kort liggen, ik ben echt klaar met die sneeuw!

School Ja, ik ben weer naar school geweest. Voelde me nog niet helemaal geweldig, maar anders kwam ik te ver achter. Vandaag so aardrijkskunde gehad, ging wel aardig.

Paus Niet dat het me heel veel boeit, maar we hebben een nieuwe paus! Het is net bekend gemaakt, op het journaal, en aangezien mijn vader het elke dag kijkt, heb ik er ook iets van meegekregen;) Hij heet Franciscus l.

Collage Mijn moeder had bij de Karwei gisteren een hele leuke fotolijst, in de vorm van een hart meegenomen! 🙂 Er kunnen best veel foto’s in:) Ik heb dus gistermiddag (ja, heel braaf NA mijn huiswerk gemaakt te hebben) heel wat foto’s van mijn vorige hamstertjes geprint en uitgeknipt. Het duurt waarschijnlijk nog wel even voor hij op mijn kamer hangt, want mijn vader is niet zo goed qua klussen:)

Best kort bericht voor vandaag, hoop morgen meer tijd te hebben! Morgen nog een repetitie Mens en Natuur helaas…

Doei!

xxx van Eline

Advertenties

Heb je een tip, of wil je gewoon een leuke reactie achter laten?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s