Stempels!

Hoi:)

Na mijn huiswerk gedaan te hebben (met keihard een One Direction cd op natuurlijk) kan ik weer bloggen! Hier mijn bericht voor vandaag:)

Raad eens wie de sportdag heeft gewonnen? Onze klas:) En de prijs, voor drie uur lang sporten & winnen? EEN MARS. Prachtige prijs(haha). Maar goed. Nu dus al lekker thuis. Vanmiddag krijgt mijn broertje zijn cito uitslag! Echt spannend…

Ik heb natuurlijk nog veel meer hobby’s dan de hobby’s die bij “Over mij” staan. Eén daarvan:

STEMPELS MAKEN!

Dit idee heb ik van de Hoe Oveleef ik- vakantiespecial. Daar stond het in. Ik ben toen de hele zomervakantie bezig geweest met stempels maken:) Ik heb er zelfs nog een tweede blog over; stempelmaken.blogspot.com , maar daar zit ik nooit meer op. Daarom ga ik alle foto’s van mijn stempels ook op deze blog zetten. Trouwens, het idee van de stempels is van Gertie Jaquet. Zij heeft ook een (prachtige) blog hierover. Ze heeft ook een project gedaan met stempels, waarin ze van 1 januari tot 31 december elke dag een stempel maakte. Zij maakt echt supermooie stempels! Ik ben echt geinspireerd door haar. De link van haar blog (als hij het doet, anders moet je hem gewoon even kopieëren en plakken) is: astampaday.blogspot.com . Veel plezier! Het enige wat je eigenlijk voor stempels maken nodig hebt, is een simpele gum. (van de Hema is het handigst, 50 eurocent, en supergroot) en een paar gutsen. Nu zul je vast denken; “GUTSEN?!” En ja, zo heten ze echt. Ze zijn niet zo duur, en te koop bij hobbywinkels. Niet heel veel, dus op internet bestellen is ook handig! Ik ben namelijk behoorlijk wat winkels langsgeweest, en uiteindelijk heb ik toen niks gevonden. Mijn moeder heeft mijn gutsen (die ook gebruikt worden op de kunstacademie) bij Swaak gekocht.

SHIIITT, ik zie nu pas dat er iets niet klopt. Het bericht dat ik dus naar de hoe overleef ik had gestuurd, is verkeerd! De foto’s deden het niet. En dat zie ik nu pas…. 😦 Ik heb dus eigenlijk helemaal niet meegedaan… Hier zijn in ieder geval de foto’s waar ik dan voor mee zou doen. Allemaal selfmade. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden.

stempels2 stempels 1

De eerste foto is dus de stempel zelf, en de tweede als ze gestempeld zijn.

Er komen er zeker nog meer op!

*Wat later* Ik heb nog een mailtje van de Hoe Overleef Ik, en ze hebben mijn foto’s toch wel ontvangen! Nu weer  blij:)

Advertenties

Heb je een tip, of wil je gewoon een leuke reactie achter laten?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s