Bucketlist

Omdat ik in de COSMOgirl! en bij andere bloggers over een bucketlist had gelezen, dacht ik; nou dan moet ik er zelf ook maar even een gaan maken! Niet schrijven natuurlijk, gewoon leuke foto’s van Pinterest. Voor de mensen die niet weten wat een bucketlist is, zal ik het even uitleggen.

Een bucketlist is een lijst met dingen die je wilt doen/bereiken in je leven. Dit kunnen dingen zijn die je al binnenkort gaat doen (typcursus volgen), maar ook dingen waarvan je niet weet wanneer het gaat gebeuren (moeder worden). Ik heb een paar plaatjes opgezocht, en al staat er in de COSMOgirl! dat je wel dingen moet opschrijven die mogelijk zijn (die heb ik juist niet, hahaha), heb ik dus ook dingen waarvan ik weet dat dat heel moeilijk word om het waar te maken, maarja. Laat ik beginnen met het eerste plaatje.

Afbeelding

Dit lijkt me vrij duidelijk, maar op de bucketlists die ik op internet heb gezien, stond dat dan weer niet. Wat heeft het dan voor zin! 😉

Afbeelding

Een puppy redden lijkt me zo vet. En hem daarna natuurlijk ook houden! Ik wil al mijn hele leven een hond, maar mijn vader vindt het niet goed. Als ik zelf het geld heb mag ik er een kopen. Dat word nog even sparen… P.s. Mijn boek gaat ook over een puppy redden! Maar meer verklap ik niet!

Afbeelding

Dit lijkt me ook cool. Mijn kamer is niet te klein, maar ik vind hem zelf ook niet al te groot of zo. Verder is hij vooral roze, want roze is echt mijn lievelingskleur!! Maar allemaal verschillende kleuren lijkt me ook wel cool. Maar dan moet ik van alles weg gaan gooien, dat is één van mijn problemen, ik kan echt niks weggooien. Ik raak te snel aan dingen gehecht, en daarna lukt het gewoon niet meer om ze weg te gooien. Dan stop ik ze stiekem in een kast of doos;) Tot mijn moeder er achter komt…

Afbeelding

Zo dicht bij het podium staan dat je ze bijna kan aanraken. Dat zou ik zo graag willen:) Helaas was ik te laat, alles was al uitverkocht. En bovendien is het ook behoorlijk duur:(

Afbeelding

Een eigen huis/appartement hebben. Supervet toch! Dit staat natuurlijk ook op mijn bucketlist. Want waar moet ik anders heen als ik het huis uitga?

Afbeelding        Afbeelding

Dit zijn dan weer een beetje dezelfde dingen. Toen ik klein was wilde ik in het Dolfinarium gaan werken, en dat dit soort dingen doen. Een kus van een dolfijn kan gewoon in Nederland, maar zwemmen met dolfijnen… Dan moet je minstens naar Curaçao?

Afbeelding

Al weet ik dat dit één van de ONMOGELIJKE dingen op mijn bucketlist is, toch lijkt het me zoooooo leuk. Alle kleuren nagellak hebben. Hoeveel kleuren heb je dan wel niet? Minstens 600, denk ik. Dan heb je haast een tweede huis nodig voor al die nagellak:)

Afbeelding

Al ben ik vorig jaar in Parijs geweest, toch wil ik graag nog een keer. Ik vond het zo leuk. Al die leuke winkeltjes en souvenirs. Ik wil graag nog een keer, ook omdat we vorig jaar niet op de Eiffeltoren zijn geweest. Al heb ik een beetje (heel erg) hoogtevrees, het lijkt me echt cool. Vorig jaar stond er een rij van minstens vier uur (echt waar, MINSTENS vier uur!!), en daar hadden we natuurlijk geen zin in. Je kan veel meer dingen doen in die vier uur dan in de rij staan voor de Eiffeltoren. Dit moet ik dus zeker nog een keer doen:)

Afbeelding

Dit is ook een van de onmogelijke dingen. Praten met de boys van One Direction over van alles en nog wat. Ik weet niet of de foto duidelijk is, maar een grotere versie kon ik niet vinden;) Dit is gewoon onmogelijk, ten eerste; One Direction is zooooo populair, die hebben echt geen tijd om even met een fan te gaan zitten kletsen. En ten tweede; ik heb geen kaartjes dus moet ik minstens naar Engeland, en dan zie ik ze waarschijnlijk niet eens.

Natuurlijk staan er nog veel meer dingen op mijn bucketlist, één daarvan is naar de kunstacademie, maar die foto kon ik niet vinden;)

Dit was mijn (onmogelijke) bucketlist. Wat vinden jullie ervan? En heb jij ook een bucketlist?

Advertenties

2 gedachtes over “Bucketlist

Heb je een tip, of wil je gewoon een leuke reactie achter laten?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s